Layout You&Me

Očekáváte další zamilovaný layout z mé sbírky? Tentokrát jde o lásku trochu jiného druhu. Jak už víte, tak se mi v bříšku schovává holčička a všichni už se na ní moc těšíme. No, tak jsem si řekla, že aspoň jednu těhu fotku hodím na velký layout. Tak se pojďte se mnou podívat, jak to dopadlo.


Kdo mě zná, tak ví, že růžová barva a já- jsme velké kámošky. No a protože na fotce mám růžový svetr, musela být jasně stránka v růžových odstínech. A protože miluju Mintay kolekce, bylo jasné, po čem sáhnu tentokrát. Mintay má nádhernou kolekci Love letters, která je v růžových a zelenkavých odstínech. A této barevnosti jsem se snažila držet.


Vybrala jsem si dva podkladové papíry, které jsem nakombinovala a na jejich přechod jsem umístila celý mixed media proces. Z procesu není nakonec skoro nic vidět, protože jsem se hodně rozšoupla při zdobení. Ale na podkladu je krajka, papír z kolekce, brčkatexturovací pasta nanesená přes šablonu a ecoline barvičky.


Pod fotku jsem naskládala papíry ze stejné kolekce, ale z malé sady 6*6. Je tam také krajka a chipboard rámečku od Egocraft. Kolem jsem rozmístila spoustu vystříhaných motivů z kolekce Love letters.


Dozdobila jsem kytičkami- růžemi v tyrkysové, růžové a broskvové barvě a liliemi v růžových odstínech. 


Nápisy a samolepky jsou z kolekce Till we meet again od P13. Chipboard srdového diagramu je od Egocraft a buttonek od Lemoncraft. Nakonec jsem do 3d matte gelu zamíchala drobné perličky a umístila je různě po stránce.


Layout je vyroben pro Egocraft challenge

Děkuji za návštěvu.


Komentáře

Okomentovat