Bullet journal- January 2020

Letos jsem opustila svojí komfortní zónu diáře, a rozhodla jsem se vytvořit si vlastní Bullet journal. Jednak z toho důvodu, že jsem momentálně doma a další 3 roky doma budu :) a jednak  z toho důvodu, že jsem měla spoustu bločků na různé věci- přečtené knihy, objednávky, nápady na výrobky atd.

Ukážu vám tedy pár stránek z mého BuJo a také lednové rozvržení. Chtěla bych vám každý měsíc ukázat jiné týdenní rozvržení, tak uvidíme, jestli mi to vydrží. Únor už mám předchystaný :) Ke každému měsíci vám také ukážu nějakou další stránku, kterou v BuJo mám(např. knihy, objednávky, sociální sítě atd.)


Protože jsem nevěděla, jak moc mě to bude bavit, rozhodla jsem se koupit obyčejnější Bullet journal v Tigeru. Koukala jsem, že letos je mají dokonce i v barevné variantě.


Klíč je taková klasika, uvidíme, jestli mi bude vyhovovat a případně do něj můžu ještě něco doplnit. Což si myslím, že nastane po narození miminka. Nějaké nápady na miminkovský znak? :)


Obsah dopisuji postupně, jak tvořím měsíční přehledy.


Na začátku jsem si udělala přehled celého roku. Použila jsem loňské samolepky z kitů od Fleppi. A ano, vidíte správně, listopad jsem prostě nenašla :D


Vision board pro letošní rok je pro mě takový přehled menších i větších snů. Spokojená rodina s malým miminkem a psem, dostatek času na kreativní věci co mě baví a snad i trocha cestování po Evropě. Tak uvidíme, co z toho se bude dařit :)


Lednový přehled a k němu Habit tracker. Sledujete svoje návyky? Musím říct, že pro mě je to celkem zajímavé to takhle vidět...


Lednové rozvržení jsem dala do sloupců, přidala jsem si týdenní sledování zdraví, počasí a nálady- jsem zvědavá, jestli tyto 3 věci budou spolu souviset. Nesmí chybět místo na úkoly, které nemají přiřazení den- jen prostě vím, že je chci ten týden splnit. A nahoře přehled důležitých událostí, jako budou narozeniny, lékaři atd. Vidíte, že barevné rozvržení je stejné jako lednový kit od Fleppi :) Prostě jsem chtěla, aby mi to všechno ladilo.


A na závěr pro pobavení- naše Lajka a její kontrola při mém zapisování :)

Komentáře

Okomentovat