Album New Moon

Miluju novou kolekci New Moon od Piatek13. A protože v Paper Garden máme na toto téma únorovou challenge, rozhodla jsem se udělat jedno album s touto kolekcí.


Po hodně dlouhé době jsem si užívala mixedmedia tvorbu. Musím se vám přiznat.. Jako vodnářka mám ráda změnu, nevydržím dlouho u jednoho stylu. Ale mixedmedia mám hluboko pod kůží a cítila jsem, že k tomuto projektu jsou to pravé.


Celé album jsem vyráběla sama. Inspirací mi byla francouzská scrapbookařka Celma. Určitě doporučuji mrknout na její youtube kanál, který je zdrojem spousty inspirace na výrobu různých typů albumů a deníků. Já jsem tedy dělala i základ alba sama, dle jednoho z jejích videí. Kartonové desky jsou potažené modrým knihařským plátnem a následně ozdobené.



Jako první jsem na desky nanesla vrstvu černého gessa, na které jsem umístila gázu. Po zaschnutí gessa jsem vytáhla modrou a stříbrnou voskovou pastu. Na podklad jsem taky přilepila drobné průhledné perličky. Určitě doporučuji používat lepidla, která po zaschnutí zprůhlední :)


Při sledování Survivor (Kdo přežije) jsem vystřihovala všechny ozdoby z papíru 07, který obsahuje květiny, broučky a měsíc. To jsou také hlavní témata celé kolekce. Vystříhané obrázky jsem navršila na dva proužky papírů z kolekce a začala jsem všechno přilepovat k sobě. Nezapomněla jsem ani na podmínku challenge- bannery neboli vlaječky. Na dva z nich jsem umístila nápisy z kolekce.


Dovnitř jsem vyrobila pár listů z kolekce,které jsem potom přivázala doprostřed bločku. Nechala jsem vazbu odkrytou, přijde mi, že to dodává celému albumu šmrnc. Vnitřní listy jsou odklápěcí, případně mají vnitřní kapsičky.


Doufám, že jsem vás aspoň trochu inspirovala a zapojíte se do naší challenge. Nezapomeňte, téma je Noční obloha a podmínkou je banner- vlaječka.


Děkuji za návštěvu.

Komentáře

  1. Hezké album :-) já alba nemám vůbec, jen ty z dětství :-) teď mám už vše na disku, i když mě to často mrzí. Kde je ta doba, kdy se prohlížely na oslavách alba, fotky.. Ne jak teď, kdy se donese mobil, tablet, notebook a nebo se promítá na zdi,

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat