Scrapbookové TOP 3 roku 2015

Rok 2015 byl velmi bohatý na kreativní zážitky... ráda bych ale zmínila tři TOP, o kterých si myslím, že ovlivnily mojí tvorbu.

1. Design teamy v zahraničí
Jako první bych zmínila Cardabilities, kde jsem hnedka prvním přáníčkem zaujala a dostala se do výběru top5 a následně jsem byla vybrána i do Design teamu. Z toho jsem měla obrovskou radost, to si dokážete představit.

                         

Následně jsem se dostala do Design teamu MixedMediaChallengeCards. Přiznám se, že mi tento tým moc nevyhovoval svojí organizací.
A poté jsem uspěla v LittleBlueButtonStamp a stala se členkou Design teamu, který používá úžasná digitální razítka. A to mě baví! Začalo mě bavit vybarvování pomocí fixek z Kiku, které rozmývám vodním štětcem, začalo mě zkoušet nové typy přáníček. V tomto design teamu pokračuji i letos s již brzo se můžete těšit na novou inspiraci.

                          

2.Kurz s Kasiou
Mám ráda Mixedmedia, ale po kurzu s Kasiou se ze mně stal úplný závislák. Navíc jsem si zamilovala Art journal, do kterého se snažím alespoň jednou měsíčně udělat nějakou stránku. Také mě tento kurz nakopnul k výrobě pláten do pracovny.

                           

3. Návrat ke scrapbookovým stránkám
Koncem roku jsem se začala vracet ke scrapbooku. A jsem za to moc ráda. Nakopla mě Míša K. svojí vyšívanou stránkou. Tímto jí moc děkuji. Vyšívání už jsem kdysi obdivovala u Paige Evans, tak jsem si říkala, že si to jednou taky zkusím. A teda řeknu Vám, moc mě to chytlo. Možná to bude tím, že než jsem znala scrap, tak jsem jako mladá vyšívala :)

                    

Tak takový byl můj kreativní rok 2015. A jaký byl ten Váš? A dali jste si do Nového roku nějaká kreativní předsevzetí? Já jich pár mám, ale o tom někdy jindy :)

Děkuji za návštěvu.



                               



Komentáře

  1. Misi mas to krásné, Fura úspěchů a super projektů :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, parádní ohlédnutí. Myslím, že členství v DT si zasloužíš, tvá tvorba je krásná a jedinečná. A je super, že jsi našla další směry, kterými se můžeš ubírat a rozvíjet se. Přeji ti úspěšný rok 2016!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, moc děkuju :) budu i letos zkoušet různé design teamy, tak uvidíme :)

      Vymazat
  3. Míšo krásne výtvory :-) držím ti palce a želám kreatívny rok 2016. Teším sa na tvoje výtvory ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat