Summer minialbum

Půlka léta je za námi, já už jsem vdaná paní a brzy začne další školní rok. Ale ještě předtím jsem stihla vyrobit minialbum z našeho výletu lodí, který byl na konci minulého školního roku.
Musím se vám přiznat, že jsem už hodně dlouho nescrapovala jen tak něco pro sebe. To víte, plánování svatby a vyrábění dekorací zabere nějaký čas. Ale konečně jsem měla volný víkend, kdy jsem si mohla hrát s papírem. A jak to dopadlo? Pojďte se podívat se mnou :)


Rozhodla jsem se použít novou kolekci Let´s Go od Studio Forty. Studio Forty je nová značka v našem obchůdku a doufáme, že se vám bude líbit stejně tak jako se líbí nám. P.S: ten melounový papír jsem si musela schovat na nějaký super layout :) Nejprve jsem si vyřezala spoustu koleček pomocí Big shotu a vyřezávacích šablon. Použila jsem různé velikosti, vyřezávala jsem plná kolečka i obrysy. Na pomoc jsem si kromě papírů z kolekce vzala ještě tmavě modrý scrapbookový papír. Na přední stranu jsem použila navíc chipboard kotvy od Egocraft, nápis Summer fun a dřevěné enamelové tečky.  Chipboardy jsem nabarvila pomocí Zig clean fixů na vodní bázi. No a potom už jsem jenom skládala a vytvářela kompozice, tak jak se mi líbilo :) 










Na pomoc jsem si vzala ještě samolepky od Studio Forty, které máme udělané přímo pro nás v češtině. No není to paráda? Použila jsem samolepky Let´s Go Cestování nápisy Let´s Go Super výlet.

Nakonec jsem vše proděravěla a svázala knihařským kroužkem. Žádná velká práce, ale přesto si myslím, že tohle minialbum udělá mým kolegyním v práci radost :) A to už mám vymyšlené další, které bude z mojí rozlučky se svobodou... tak třeba příště :)




Komentáře

  1. Fantastyczny album, bardzo mi się podoba! W imieniu DT Studio Forty designs dziękuję bardzo za udział w wyzwaniu. Pozdrawiam, Magda.

    OdpovědětVymazat
  2. Świetny!!! Dzięki za udział w wyzwaniu ST40 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super album!
    Dziękuję za udział w wyzwaniu Studio Forty :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat